MENGENALI SMKBR

SMK BUKIT RANGIN
25150 KUANTAN
Tel : 09-536 6235
Faks : 09-536 1457
Emel : cea4081.smkbr@gmail.com

Lokasi : Perumahan Bukit Rangin
Visi : SMK Bukit Rangin Sekolah Kluster Kecemerlangan Tahun 2016
Misi : Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara

Sunday, 23 June 2013

Majlis Perasmian Pusat Konvensyen Antarabangsa Sultan Ahmad Shah, Hotel Zenith dan Menara Zenith Kuantan

Perasmian disempurnakan oleh Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Pahang, Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah ibni Al-Marhum Sultan Abu Bakar Ri'ayatuddin Al-Mu'adzam Shah. 10 buah sekolah daerah Kuantan dan 10 buah sekolah daerah Pekan telah dipilih untuk pengurniaan bantuan persekolahan murid Tingkatan 5. Seramai 10 orang guru BRASS hadir untuk mengiringi 30 orang murid Tingkatan 5 untuk menghadiri majlis persamian tersebut yang bermula pada jam 11.00 pagi di Dewan Konvensyen Antarabangsa (SASICC).
Sekolah-sekolah daerah Kuantan yang terlibat ialah:
  1. SMK Bukit Rangin
  2. SMK Mat Kilau
  3. SMK Beserah
  4. SMK Seri Damai
  5. SMK Tanjung Lumpur
  6. SMK Tok SIra
  7. SMK Sungai Isap
  8. SMK Paya Besar
  9. SMK Pandan
  10. SMK Cenderawasih
Sekolah-sekolah daerah Pekan yang terlibat:
  1. SMK Seri Pekan
  2. SM Sains Pekan
  3. SMK Ahmad
  4. SMK Dato' Mahmud Mat
  5. SMK Ubai
  6. SMK Peramu Jaya
  7. SBPI Tun Abdul Razak
  8. SMK Pekan
  9. SMK Tengku Abdullah
  10. SMK Indera Shah Bandar
Persembahan Tarian Selamat Datang oleh
Kumpulan Kesenian Pejabat Setiausaha Kerajaan Pahang.

Persembahan video Putra Square, Kuantan Pahang

Persembahan ucapan oleh wakil Pengerusi Eksekutif Jasa Imani Sdn Bhd,
YH Dato' Sri Tiew Kim Thin.
Titah perasmian Sultan Haji Ahmad Shah International Convention Centre
(SASICC), The Zenith Hotel dan Menara Zenith

Majlis menandatangan papan tanda perasmian
Pengurniaan bantuan persekolahan kepada wakil murid BRASS
Antara murid-murid Ting. 5 yang hadir
Majlis santapan jamuan tengah hari diiringi persembahan





Kad Jemputan

No comments:

Post a Comment